DIENSTEN & TARIEVEN

We hebben geprobeerd ons aanbod zo helder, overzichtelijk en flexibel mogelijk te presenteren. Natuurlijk blijft elk project maatwerk, dat snappen we maar al te goed! Past jouw wens niet precies op één van onze pakketten? Neem vooral contact op.

Liefs,
Marigold Living

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Kleuradvies per ruimte € 99 

Wanneer je een nieuwbouwwoning hebt gekocht, gaat verhuizen of verbouwen, als de muren opnieuw gestuukt worden of als je gewoon een keer iets anders wil maar je komt er niet helemaal uit… Eigenlijk is een kleuradvies altijd een goed idee.
Een kleuradvies zorgt dat de basis van een ruimte klopt. De juiste kleuren kunnen zorgen voor een bepaalde sfeer, ruimtes bij elkaar brengen of juist scheiden, ergens een accent op leggen of zorgen dat iets minder opvalt.

Meer weten over kleuradvies? Download hier de uitgebreide beschrijving.

Brainstorm € 199

Je wilt aan de slag met je interieur, maar vindt het fijn om vooraf te sparren of geïnspireerd te worden. Misschien vind je het spannend te gaan beginnen en ben je vooral op zoek naar durf of je bent al bezig, maar loopt ergens vast?
Dan is een brainstorm een goed idee. 

Meer weten over de brainstorm? Download hier de uitgebreide beschrijving.

Interieurontwerp // Basis per ruimte € 549

Je hebt zin om zelf aan de slag te gaan met een ruimte in je huis, maar je kan voordat je hieraan gaat beginnen wel een dosis inspiratie, inzicht en advies gebruiken.
( Of je bent al begonnen, maar het pakt niet uit zoals je in gedachten had… geen paniek, het komt goed! )

Met dit pakket kies je voor een goede basis. Geïnspireerd en geadviseerd ga je zelf verder aan de slag.

Meer weten over dit pakket? Download hier de uitgebreide beschrijving.

Interieurontwerp // Uitgebreid per ruimte € 1049

Een grote verandering! Je gaat verbouwen of verhuizen of een ruimte in je huis van boven tot beneden aanpakken en wil hiervoor een totaalontwerp laten maken door iemand met expertise en ervaring.

Met dit pakket kies je voor een totaal interieurontwerp. Alle keuzes zijn in overleg gemaakt. Marigold Living levert een persoonlijk en compleet ontwerp dat alleen nog uitgevoerd hoeft worden.

 Meer weten over dit pakket? Download hier de uitgebreide beschrijving.

(Nieuw)bouw begeleiding en interieurontwerp // Totaaltraject vanaf  € 3499

Bij een complete verbouwing of nieuwbouw komt veel kijken. Van het bepalen van de grootte van je keuken tot waar je de elektrapunten laat plaatsen. En dan natuurlijk het interieurontwerp. Voor je gevoel moet je veel al bepaald hebben voor de bouw begonnen is!
Tijdens de (ver)bouw verlopen veel onderdelen van bouw en interieurontwerp naast elkaar en zijn er veel keuzes te maken. En bijna altijd zijn er onverwachte wendingen die ervoor zorgen dat je je oorspronkelijke ontwerp snel moet aanpassen.

Met dit pakket kies je voor interieurontwerp van Marigold Living én begeleiding gedurende het hele traject. Alle keuzes worden in overleg gemaakt, zodat Marigold Living een persoonlijk en compleet ontwerp kan opleveren.

Meer weten over dit pakket? Download hier de uitgebreide beschrijving

Styling op locatie per uur € 75

Je ruimte is helemaal aangepakt, maar mist nét die warmte en gezelligheid die je zoekt. Het zijn de toevoegingen van accessoires die het moodboard van een ruimte tot leven laten komen en de sfeer mede kunnen bepalen.
Styling op locatie hoeft niet te gaan over een hele ruimte, het stylen van bijvoorbeeld een kastenwand of een tafel is ook mogelijk.

Meer weten over styling op locatie? Download hier de uitgebreide beschrijving


 

Strippenkaart € 90

Je bent bezig met veranderingen in je interieur, maar vindt het fijn bij sommige keuzes gebruik te kunnen maken van de expertise van een interieurontwerper. Niet om meteen een heel ontwerp af te nemen, je bent zelf lekker bezig, maar om bij een concrete vraag iemand te hebben die even met je meedenkt.

Met een strippenkaart kun je de expertise van Marigold Living inzetten bij een concrete vraag over je interieur.

Meer weten over de strippenkaart? Download hier de uitgebreide beschrijving