OVER mij

Wie & wat zit daarachter? Dit is mijn gezicht en dit is mijn filosofie:

Het gevoel van ‘thuis’ klinkt simpel, maar wat als je ‘thuis’ niet ademt wie je bent?
“We leven in een samenleving waar ik het gevoel heb dat alles gehaast gebeurt en we ver van de natuur vandaan staan. Werk, gezin, sport, eten…leven. Ik heb jarenlang mezelf niet verbonden gevoeld met het leven. Het gevoel van een buitenbeentje terwijl ik zoveel fijne mensen om me heen heb. Ik kon nergens aarden, ook niet thuis. Ondanks mijn opleidingen als interieurontwerper bleef mijn ‘thuis’ slechts een ‘huis’. Voor een ander kan ik goed keuzes maken, maar voor mezelf bleef het een warboel. Ik maakte keuzes op basis van laatste trends en dat zorgde voor weinig connectie met mezelf.

Nu weet ik beter. Ik maak keuzes op gevoel en dát maakt het interessant. Toen dat besef er was ben ik me nog meer gaan verdiepen in het aardse gevoel en daar kwamen voor mij de essentiële oliën op m’n pad. Ik besef me dat alles samenhangt; kleur, materiaal, licht, structuur én geur. Mijn eigen haven, mijn safe zone. Ik kan zijn en voelen wie ik ben, thuis. Dát, precies dát wil ik mijn opdrachtgevers ook geven. Ik luister en vertaal. Ik kijk en zie. Ik voel en begrijp.

De naam Marigold was een logische keuze; Marigold (goudsbloem/calendula) is al eeuwenoud en bevat veel geneeskrachtige eigenschappen. Daarnaast is het een prachtige bloem en probeer ik een brug te slaan tussen mens, natuur en innerlijke kracht. Dit vertaal ik in mijn ontwerpen.

Mocht je interesse zijn gewekt of vind je het leuk om contact te hebben hierover? Laat het me weten. Ik ben dól op input en groei. Wie weet spreken we elkaar gauw.

Waar staat Marigold Living voor?

voor mij heeft de slogan ‘van huis naar een thuis’ een diepere betekenis. Geen lege uitspraak, maar écht naar binnen proberen te kijken bij m’n opdrachtgevers. Wie heb ik tegenover me zitten? Welk gevoel krijg ik bij ze? Wat zeggen ze tussen hun zinnen door? Luisteren en observeren. En vanaf daar gaat mijn radar aan. Soms direct een richting, soms nachtwerk. Ik gun iedereen een eigen ‘haven’. Jouw plek. Jouw ziel verwerkt in kleur, materiaal, sfeer en geur. Niets zo belangrijk als een safe zone, waar jij jezelf kan zijn. Waar alle elementen in de ruimte in balans zijn met jou in de juiste frequentie. Dit doe ik met hart en ziel en dat is waar Marigold Living voor staat